Bericht versturen
Thuis Nieuws

Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?

Certificaat
China HONGKONG A-SOURCE INDUSTRY CO,.LIMITED certificaten
China HONGKONG A-SOURCE INDUSTRY CO,.LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Het uitstekende werk! de etiketten en de dozen zijn werkelijk goed, zijn wij zeer zeer gelukkig met het ontwerp, kijkt I zeer professioneel

—— Prestige Pharma

WAUW WAUW WAUW! ik ben zeer zeer geïmponeerd met de kwaliteit en prouduct u hebt gemaakt, hebt u een klant op lange termijn in me bereikt!

—— Magnus Pharmaceuticals

Ik moet zeggen ik werkelijk geïmponeerd ben. Al etiket en de doos kijken verbazend. Groot dankzij u voor uw hulp. wij zullen zeker meer busienss met a-Bron doen!

—— Nobel Pharma

Alles is o.k. Ik begin aan filteroliën en pak volgende week de Producten in. Zo hopelijk zal er een andere orde als soos mogelijk zijn

—— Drievuldigheidsgeneesmiddel

Wij ontvangen alle zeer hoge pakketten, - kwaliteit van flessen, en snelle fantastische levering! Hartelijk dank.

—— Spier Pharma

Zoals in de foto's, stel zeer met kwaliteit tevreden, roep de dienst in het leven en zeer snel ontvangen! Ik adviseer

—— Biologische wetenschapvoeding

Dankuwel waren zij perfect, kijkt de etiketten zeer professioneel, adviseer ik

—— Androgenics Pharma

Het gouden folieeffect is Mooi dankt u ik adviseert te vrij en zeer snel ontving in 9 Mei! Bij de bovenkant!

—— Mk-Geneesmiddelen

De etiketten, dozen, flesjes, kappen zijn zeer aardig. Enkel als beeld. Zij verzenden ook een gift

—— SPL-Geneesmiddelen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?

Barbells is geschiktheidsmateriaal dat iedereen wanneer het uitoefenen van spieren zal gebruiken. Vergeleken met domoren, is dit materiaal zwaarder. Wij gebruiken vaak sommige klassieke geschiktheidsoefeningen van barbells voor betere oefening. Zo weet u wat de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid zijn? Neem samen een blik bij het geschiktheidsmateriaal!

 

Deadlift
Houd de bar tussen uw voeten. Spreid uw voeten uit uit, heup-breedte apart. Buig uw heupen en grijp de bar apart met uw handen schouder-breedte om uw schouderbladen effectief uit te rekken. Neem een diepe lagere adem, uw heupen, en haal uw knieën aan tot uw kalveren de bar raken. Het hoofd ziet omhoog eruit. Houdend uw borst omhoog, uw achter heffen overspannen, en uw hielen de bar op. Zodra de bar voorbij uw knieën is, trek de barrug, haal uw schouderbladen aan, en schuif uw heupen naar de bar naar voren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?  0

 

Pers van de Barbell de Vlakke Bank
Lig op een vlakke bank, gebruikend een medio-greep, verwijder strak een barbell uit het rek, houd het en hef het boven uw hals op. Dit is uw beginnende actie. Van de beginnende positie, inhaleer en verminder langzaam de bar tot het het midden van uw borst raakt. Pauzeer even en hef de bar terug naar de beginnende positie op terwijl het uitademen, zich concentreert bij het gebruiken van de borstspieren. Bij de bovenkant van de pers, houd nog uw wapens en druk uw borst zoveel mogelijk, pauze voor een tijdje, en daal dan langzaam opnieuw. Men zou moeten opmerken dat wanneer de bankpers, als het gewicht groot is, u bij te staan iemand wenst, anders het is gemakkelijk verwond te worden, wordt het geadviseerd voor beginners beginnen met een lege bar op te leiden.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?  1

 

Barbell het roeien
Een zeer klassieke opleidingsmethode, hoofdzakelijk houdend barbell (palmen die neer onder ogen zien), buigend de knieën lichtjes, buigend het lichaam die vooruit, de rug recht houden. Ga verder tot uw rug met de vloer bijna parallel is. Uiteinde: Houd omhoog uw hoofd en kijk vooruit recht. De wapens die de bar houden zouden natuurlijk moeten dalen, loodrecht aan de vloer en aan het lichaam. Dit is waar de actie begint. Houdend uw torso stationair, adem en hef barbell uit op. Houd uw ellebogen dicht bij uw lichaam en houd de bar met slechts uw voorarmen. Bij de bovenkant van de bewegingssamentrekking, haal de achterspieren aan en neem het standpunt voor kort in terwijl.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?  2

Barbellhurkzit
Voor de veiligheid van barbellhurkzit, is het best verkiezen om in een hurkend rek op te leiden. Om te beginnen, plaats barbell op het rek boven uw schouders. Zet een vlakke stoel of een doos achter u. De vlakke stoel wordt gebruikt om u te onderwijzen hoe te om uw heupen terzijde te schuiven en de gewenste diepte te bereiken. Steun de bar met uw wapens, hef de bar van het rek op, en gebruik uw benen om uw torso recht te maken. Overal verkrijgbaar, tribune met uw benen apart, schouder-breedte apart, met uw lichtjes naar buiten gerichte tenen. Houd altijd uw hoofd vooruit onder ogen ziend, zoals kijken neer u van saldo kan werpen en niet goed voor recht het houden van uw rug is. Dit is waar de actie begint. Verminder langzaam de bar, buig uw knieën, en hurk met uw achter heupen die, uw hoofd rechte en hoofd voorwaarts houden. Blijf hurken tot zijn op de kalveren verlamt. Inhaleer tijdens dit deel van de beweging. Aangezien u uitademt, hef barbell met kracht van het midden van uw voeten op, maak uw benen recht, breid uw heupen, en terugkeer in een bevindende positie uit.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de klassieke bewegingen van barbellgeschiktheid u zult doen?  3

 

Als u een geschiktheidsenthousiast bent en een gymnastiek en geschiktheidslevering moet in werking stellen, zullen wij uw beste keus zijn. Divers pakket van de a-bronfabrieksaanbieding voor steroïdenoliën, mondelinge tabletten, peptides, PCT, HCG, HGH.

Om het even welk onderzoek voelt vrij om te contacteren door: a-sourcesales001@viallabel.com of wickr: asourcesales

 

Bartijd : 2022-03-22 17:05:19 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
HONGKONG A-SOURCE INDUSTRY CO,.LIMITED

Contactpersoon: Mrs. Echo

Tel.: 86-15814201702

Fax: 86-177-28918978

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)